• +31 (0)6 - 519 55 254
  • info@prettyhands.nl

Waarom kunstnagels

Waarom kunstnagels

Er zijn veel redenen om kunstnagels te nemen. Veel vrouwen (en ook mannen) hebben problemen met hun eigen nagels. De eigen nagels zijn zwak, breken, scheuren snel of je bent een nagelbijter.
Dit zijn natuurlijk niet de enige redenen om kunstnagels te nemen. Met kunstnagels heb je altijd mooie en verzorgde handen en dat is de reden dat de meeste vrouwen hiervoor kiezen.

Je hebt verschillende systemen waarmee je jouw nagels kunt verstevigen of verlengen, namelijk acryl en gel. Bij Pretty Hands wordt er alleen met acryl gewerkt. Het product wordt over de natuurlijke nagel geplaatst. De natuurlijke nagel kan d.m.v. tips of sjablonen verlengd worden tot de gewenste lengte.

Wil je geen verlenging, maar wel mooie, verzorgde en stevige nagels, dan kun je kiezen voor gelpolish. Dit is te vergelijken met nagellak, maar dan van gel. Hiermee creëer je stevigheid zonder verlenging van de natuurlijke nagel.

Samen kijken we wat jouw wensen zijn en wat het beste bij jou past. Je kunt vele kanten op, van een natuurlijke look tot een leuke design op je nagel.